bestFREN FotoPage

By: BEST FREN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jul-2007 11:54 Email | Share | | Bookmark
Kahwin Azwin

bersama pengantin baru .. baru lepas akad nikah
senyum semua .. pengantin begitu ayu kan ??
kelazz .. bersama pak andam. memang meletop !!!
View all 18 photos...



Quote:
Assalamualaikum u olls !! Berita gumbira mak nak sampaikan dan mak nak ucapkan tahniah buat seorang kawan lagi yang baru sahaja melangsungkan perkahwinannya pada hari Ahad, 15 July 2007. Buat kawan mak nih azwin dan suaminya meor, tahniah yer !!! Semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat, insya-Allah. Seronok mak tengok kawan mak kawen. Yang nok nok yang lain tuh, bile nak kawen ??????? ooppssss Terima kasih pada kekawan mak yang sudi datang ke majlis azwin hari tuh. Walaupun hujan, walaupun basah lecak, walaupun pengantin lelaki lambat sampai bila nak bernikah, terima kasih la sebab sudi menunggu sampai ke petang dan sehingga bersanding. Mak tak bleh nak letak gambar2 nikah dan bersanding kat sini, sebabnya tuan empunya diri pun belom tengok lagi. Kang mak pulak kena bambu, sape nak jawab ???? hehehehehe mak jugak yang kena jawab nok !!! ok la u olls, lagi sekali mak nak ucapkan selamat pengantin baru !!!!


Saturday, 14-Jul-2007 14:11 Email | Share | | Bookmark
Hawaiian Party !! ~

dari kiri .. fadzil, ziana, lily, naza, sharina (bawah)
great buddies ;)
girls only ok !!! :P
View all 19 photos...


Quote:
Hai u olls !! mak kembali lagi. Kali ini dengan cerita yang lain pulak. Malam sabtu lepas mak dan kawan-kawan mak pergi la ke Sunway Lagoon. Ada party malam tuh kat sana, tapi ini party anjuran office mak ler nok. Bukan party liar ye !! Memang enjoy la malam tuh, mak enjoy dengan kekawan mak sendiri. Tahniah ler pada mereka-mereka yang menang cabutan bertuah tuh. Ada yang dapat tiket sunway lagoon, genting, tv, kamera. Mak sedih .. sebab tak bertuah langsung la malam tuh .. kuciwa mak nok !!! hahahaha .. tak kisah pun. Yang penting janji mak enjoy dan heppi dengan kekawan mak. Ok la u olls .. selamat menjamu mata anda


Saturday, 7-Jul-2007 16:38 Email | Share | | Bookmark
Goodbye Moses !!

sharina sebagai co driver
ziana sebagai driver
inilah dia boss ..
View all 30 photos...


Quote:
Moses telah selamat pergi dan juga telah selamat tiba di Kota Kinabalu Sabah pada hari ini. Alhamdulillah, segalanya selamat. Terima kasih mak ucapkan pada Lily, Ziana dan Sharina kerana sudi membantu dan menolong moses. Mak mesti rindu kat Moses nanti nok !!! Sedihnya mak rasa, kawan selama ini, dah takde dengan geng mak lepas nih nok. Tinggalkan kami-kami yang lain di sini. Pesanan mak buat moses, rajin2 la bekerja. Jangan malas2 oke Jaga diri, jaga body. Nanti mak nak nengok perubahan yang moses janjikan itu !!! Akhir kata, majulah Maxis untuk semua !! Wassalam ~


Thursday, 5-Jul-2007 02:13 Email | Share | | Bookmark
Karaoke time !!!

sampai je posing je u olls nih
sharina dan fledia .. amboih ..
kemain lagi gelak ,, ape yg seronok sgt tu nok ??
View all 42 photos...





Quote:
Hai semua !!! Hai u olls !!! Malam tadi mak dengan kekawan yang lain pergi sesi melalak beramai-ramai di C18 Club, Bangsar. Yang sudi menghadirkan diri - Lily, Ziana, Moses, Junior, Diana, Sharina, Fledia dan Vicknesh (tuan sponsor tempat). Huish seronok u olls, walaupun pergi tak ramai mana, tapi yang pergi nih adalah yang mana rapat saje. Mak puas hati nok. Cuma sayang la azizul tak dapat nak join. Ada masalah skit. Mak nak ucapkan terima kasih pada vicknesh sebab mengsponsorkan kami pada malam itu. Terima kasih banyak-banyak ye vick. Kalau baik hati, meh la sponsor lagi !! Tujuan karaoke diadakan malam tadi kerana nak celebrate lagi farewell untuk Moses. Hamboihh .. Dia nak balik KK, Sabah, farewell punyalah banyak kali. Over kan ???????? Macam dia nak balik London jek gamaknya, gitu !! Ok la nok, saksikan lah adegan-adegan mereka nih. Posing tak hengat dunia !! Baekkkkkkkkkkk punya Bai u olls !!!!


Tuesday, 3-Jul-2007 13:23 Email | Share | | Bookmark
Moses Farewell Party

kek untuk moses .. maap gambar kurang memuaskan :D
bukan begitu caranya untuk memotong kek oke !! tak sesuai ..
moses x sabar nak minum air2 yang ada itu ..
View all 41 photos...


Quote:
Hi u olls semua. Kembali lagi aktif kini kita bergambar bersuka ria, bersedih dan berduka. Hari nih mak nak cerita sikit la. Tadi kat opis kekawan lama department mak iaitu R&T buat celebration ataupun boleh sedap lagi dengan mengatakan farewell party untuk moses, kawan mak yang penah mak ceritakan dulu tuh. Kami semua celebrate bersama², buat makan2. Seronok sangat !! Campur sedih pun ada jugak. Hari ini last day moses akan bersama-sama kami semua di Menara Maxis KLCC. Sedihnya nokk !! Mak macam tak sangka je dia akan mengakhiri tugasannya hari ni tepat jam 12 tengah malam. Pada sorang nok yang tak sempat nak datang makan² dengan kami, saksikan lah gambar² yang mak upload nih ! Jangan jelessss nok !!!!!! Nanti kita karaoke sama² kita amik gambar sama² oke !! Selamatttttttttt !! Enjoicee


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net